Over mij

foto van jezelfWelkom op mijn blog! Je bent vast heel benieuwd naar de man achter deze blog. Daarom vertel ik je graag iets meer over mijzelf.

Ik ben opgegroeid in Amsterdam en heb met veel plezier de opleiding sportmanagement gevolgd. Recent ben ik afgestudeerd en ik ben op zoek naar een leuke baan. Elke vrije minuut die ik over heb (en dat zijn er op het moment best veel), ga ik bloggen. Al mijn gedachten en ideeën over voetbal plaats ik graag op mijn blog. Het werkt voor mijzelf heel goed en het is voor mij een hobby om andere mensen net zo enthousiast te maken over voetbal als dat ik dat ben.

Naast bloggen ga ik graag naar de sportschool en ben ik vaak met vrienden in een Amsterdamse kroeg te vinden. Regelmatig ga ik naar wedstrijden van voetbalclubs en ik denk dat je wel kan raden welke voetbalclub mijn voorkeur heeft.. 😉

Ik vind het altijd leuk om te horen wat mensen van mijn blog vinden, of het je inspireert of irriteert, of dat je nog tips hebt om te verbeteren. Ik sta er zeker voor open, dus stuur mij via het contactformulier onder de pagina ‘contact’ gerust een berichtje.

Ciao!

Rafaël

Tip! Het is leuk om op deze pagina een foto van jezelf te plaatsen.

p.s. Ik heb op deze pagina ook het contactformulier toegevoegd, zo zie je dat je deze op meerder pagina’s kunt laten zien of verbergen.